Engelen van de maanden
Home
Klik op afbeeldingen
Tarotleggingen
januari doorklik engelen van de maand Engel van januari

In januari, wanneer het jaar als een onbeschreven blad voor ons ligt, willen we onze dromen verwerkelijken. De engel die bij deze maand hoort helpt ons hierbij. De tarotlegging is bedoeld om je in contact te brengen met je droom of visioen en om die te verwerkelijken.
engelen van de maand doorklik februari Engel van februari

Februari is de 'benjamin' onder de maanden: de kleinste, de liefste en de gelukkigste. De tarotlegging helpt wanneer je het moeilijk vindt om mensen te vertrouwen of wanneer je de liefde die je voelt niet kwijt kunt.
engelen van de maand doorklik, doorklik maart

Engel van maart

In maart wordt het lente. De engel van deze maand helpt bij nieuwe groei. De tarotlegging helpt om de bronnen aan te spreken die je nodig hebt voor nieuwe groei, passie en levenlust bijvoorbeeld.

bij engelen van de maand doorklik Engel van april

In april komt de natuur in bloei. De engel van deze maand opent onze ogen voor wat mooi en waardevol is. Deze tarotlegging helpt om te genieten.
summer Engel van mei

In mei zoemen de bijen, elfjes dansen in de avondschemering rond de gouden regen. De natuur zindert van liefde en levenslust en alles lijkt met alles in contact te staan. De engel van deze maand helpt bij het leggen van contact. 
 
engelen van de maand, doorklik juni Engel van juni

Deze tarotlegging helpt je te ontspannen. De engel van juni heeft een vliegend tapijt. Op zijn tapijt kan hij ieder die zijn hulp nodig heeft brengen waar hij maar heen wil. Hij kan ook jou naar zo’n plaats brengen.
engelen van de maanden, doorklik juli Engel van juli

Deze tarotlegging van één kaart helpt je om te delen en geven van de liefde en de talenten die je in je hebt.
engelen van de maanden, doorklik augustus Engel van augustus

In augustus begint de oogsttijd. De engel die bij de maand augtustus hoort helpt ons om te oogsten. De tarotlegging die bij de engel van deze maand hoort heeft de oogst als onderwerp.
Engel van september

Rond 21 september zijn de dag en de nacht in even lang: in evenwicht. De taak van de engel van deze maand is het brengen van balans en harmonie. 
engelen van de maand doorklik, oktober Engel van oktober

In oktober wordt de herfst voelbaar; de bladeren beginnen te vallen De engel van de maand oktober helpt ons om niet steeds weer in dezelfde fouten te vervallen, maar om ze ‘los te laten’, zoals de bladeren aan de bomen. Dit is het onderwerp van de tarotlegging.
engelen van de maand, doorklik november Engel van november

In november worden de dagen steeds korter; het is nat en het is koud. Dit weer maakt somber. Bij deze maand hoort dan ook van oudsher een engel die de zon bij zich heeft. Hij geeft de zon aan hen die troosteloos zijn en de moed verloren hebben. Deze tarotlegging helpt wanneer je de levenskracht van de zon nodig hebt.

Engel van december

De engel die bij de maand december hoort geeft ons rust en innerlijke stilte.